0
0

У кошику немає товарів.

Що потрібно знати про антиоксиданти?

Компоненти

Що потрібно знати про антиоксиданти?

Що потрібно знати про антиоксиданти?

Про антиоксиданти необхідно знати всім тим, хто хоч трохи дбає про молодість та здоров’я своєї шкіри. Це речовини, здатні нейтралізувати атаки вільних радикалів. Вони мають чимало переваг у догляді за шкірою обличчя, тому активно використовуються у косметології. Ось кілька причин, через які вам варто звернути увагу на препарати із вмістом антиоксидантів.

Навіщо потрібні антиоксиданти?

Антиоксиданти захищають шкіру від вільних радикалів, перериваючи шкідливий процес окислення, а й зміцнюють антиоксидантну систему організму. Крім того вони запобігають появі процесу розкладання продуктів мікробами та бактеріями і відповідно використовуються як консерванти. Незамінними здібностями антиоксидантів при дії на шкіру є пом’якшення негативного впливу ультрафіолетових променів та відновлення процесу обміну речовин.

Які види антиоксидантів існують?

Антиоксиданти можуть мати природне походження і надходять до нашого організму через продукти харчування, або за допомогою косметичних препаратів, до складу яких входять рослинні екстракти. Їх одержують шляхом хімічного синтезу (це більшість вітамінів та деякі ферменти).

Найактивнішими у боротьбі з вільними радикалами вважаються вітаміни А, С, Е, екстракти зеленого чаю, соснової кори, гінкго білоба, молочна сироватка.

Які засоби з антиоксидантами можна придбати?

[wcps id=”18624″]

© Всі права захищені - 2024, Happy Berry Shop Розробка сайту
Повідомити про надходження Як тільки товар з'явиться, Ви отримаєте email на вказану адресу електронної пошти.